Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje vieren

Kinderfeestje vieren

Wat is nou een leukere plek om je verjaardagsfeestje te vieren dan onze heerlijke speeltuin? We hebben voor kinderfeestjes het volgende arrangement:

  • gereserveerde picknicktafel
  • entreegeld
  • beker limonade voor ieder kind
  • keuze uit chips, popcorn of koek per kind (in overleg)
  • kiezen uit poffertjes, tosti (indien beschikbaar) of ijsje  per kind (in overleg)

Naast de consumpties uit het arrangement mag je altijd zelf je eigen aanvullende versnaperingen mee te nemen voor tijdens het kinderfeestje.

Dit feestarrangement kost € 6,= per kind. Consumpties voor de begeleidende volwassenen komen daar dan bij, net als eventuele overige consumpties. We rekenen alles na afloop van het feestje in één keer af, wel zo handig.

LET OP: We reserveren alléén tafels voor geboekte kinderfeestjes! Daarmee bedoelen we: een partijtje met vooral de jarige met vriendjes en vriendinnetjes en een beperkt aantal begeleidende volwassenen.

Feestje vooraf reserveren

Een kinderfeestje plan je natuurlijk van tevoren. Je moet de vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen – dan is het handig om zeker te weten dat wij een tafel voor jullie gereserveerd hebben. Meld het partijtje aan via het formulier hieronder – na onze bevestiging per mail staat de reservering genoteerd.

Gratis annuleren

Kan het kinderfeestje alsnog niet doorgaan? Je weet het maar nooit: slecht weer, zieke jarige of veel afmeldingen… het kan allemaal gebeuren. Dat hoef je dan alleen maar even te melden – we kennen geen annuleringskosten of -termijn. Laat het wel even weten, dat vinden we fijn!

Kinderfeestje aanmelden

Kinderfeestje aanmelden

Kinderfeestje bij Speeltuin De Speelkraam in Purmerend