Prijzen

Prijzen

Entreeprijs

Entreeprijs

We willen graag dat zoveel mogelijk kinderen kunnen komen spelen bij De Speelkraam. Daarom houden we de toegangsprijs fijn laag (€ 2,= per kind) en hoeven de begeleidende volwassenen geen entreegeld te betalen. 

Bovendien hebben we een extra voordelige 15-rittenkaart (€ 17,50): daarmee is onze speeltuin nóg voordeliger om lekker vaak te komen spelen. Deze is niet persoonsgebonden, je kunt er dus meerdere kinderen tegelijk op laten spelen bij De Speelkraam.

De toegangsprijs is per kind dat komt spelen. Voor een kleintje betaal je zodra het kindje kan lopen en dus kan spelen in onze speeltuin.

Wil je tijdens de dag ergens anders heen en later weer terugkomen? Dat is geen enkel probleem! We zetten dan bij de kassa een stempel op de hand van jouw kind, dan kunnen jullie later gewoon weer naar binnen.

Entreeprijzen

Lekker buiten spelen tot de poort gaat sluiten!

Losse entree: € 2,= per kind

15-strippenkaart: € 17,50 (niet persoonsgebonden)

Kinderfeestjes

Een heerlijk feest met je vriendjes! Enkel voor kinderfeestjes kunnen wij picknicktafels reserveren, niet voor familiefeesten of andere bijeenkomsten met veel volwassenen. Ons feestjespakket houdt in:

Kosten € 6,= per kind

Consumpties & activiteiten

Onze consumpties zijn bijzonder vriendelijk geprijsd – een kopje koffie of thee, een beker limonade of frisdrank, een ijsje of koekje, een tosti, hotdog of misschien wel poffertjes… we hebben allerlei lekkers, waar hebben jullie trek in?

Eigen consumpties mag je meenemen!

Omdat we weten dat niet iedereen genoeg geld heeft om van alles te kopen aan ons loket vinden we het ook helemaal geen probleem als je jouw eigen eten en drinken wilt meenemen. Dat mag gewoon bij De Speelkraam!

Bijdrage voor extra activiteiten

Regelmatig organiseren we extra activiteiten. De entree is op zo’n dag niet hoger dan anders: je betaalt dezelfde entreeprijs. Soms rekenen we wel een kleine bijdrage voor bijvoorbeeld een knutselactiviteit, als tegemoetkoming in de materiaalkosten.

Kom je helpen?

Elk moment dat De Speelkraam open is hebben we natuurlijk vrijwilligers nodig. Voor de entree, voor de consumpties en voor het toezicht. 

Bij extra activiteiten hebben we nog meer hulp nodig, bijvoorbeeld om te helpen met knutselen of schminken.

En ook als de poort dicht is gebeurt er in de speeltuin van alles: onderhoud van speeltoestellen, het groen en het gebouw. 

Kortom: we kunnen alle hulp goed gebruiken! Kom jij ook helpen om onze speeltuin open, gezellig en netjes te houden?